Tipp Transport AS

Tipp Transport er ett selskap som er etablert i 1997. Vi er 126 ansatte som alle snakker norsk, eller ett annet skandinavisk språk. Dette fordi vi satser på transporter der det er mye kommunikasjon med kundene våre. Vi har tariffavtaler. Bedriften omsetter for ca. 200 mill kroner, har 60 egne lastebiler og 15 maskiner.

Vi utfører mange forskjellige transport- og logistikkoppdrag. Og vi har utstyr for det meste. Eksempelvis

• Industrilogistikk. For industribedrifter utfører vi interntransporter og annet som gjør oss til en del av deres produksjonsopplegg. F. eks. så pakker vi i sekk, feier, selger biprodukter fra produksjon, kjører kraner etc.
• Gasstransport. Vi kjører mye gass rundt om kring i hele Norge og vi har også ett selskap som kjører gass i Sverige.
• Tipptransport. Som det ligger i navnet har vi også tippbiler. Disse kjører alt mulig som kan kjøres på tippbiler fra grus, asfalt, sand, malm, koks til flytende slam i lukket væsketett beholder.
• Trekkvognavdelingen vår kan ta på seg alt av tralletrekking og containertransport. Avdelingen har også trailere til de aller fleste transportoppdrag. Eksempler er Sidelaster som kan laste containere selv, betongtrailere, maskintrailere, flak- og kapelltrailere.
• Sugebil. I 2017 kjøpte vi en ny tørrsuger som suger og blåser det aller meste av tørre stoffer.
• Kranbiler. Vi har 3 kranbiler med 27 t/m kraner og hengere. Utstyret har vekselflak og stor lastekapasitet.

I 2018 vant IA-prisen. I 2015 nominert Entrepreneuer of the year.

ANTALL BILER 71
ANTALL ANSATTE 95
75%
ANTALL EURO 6 61
75%
ANTALL KVINNER 6